vogelsKooi- en volièrevogels zijn één van onze troeven. Wij hebben de capaciteit om meer dan 2000 vogels te huisvesten. Wenst u een zangvogeltje of een handtam parkietje? Bent u meer geïnteresseerd in het uitbreiden van uw vogelbestand in een volière? Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze, de voeding, huisvesting, verzorging, enz. 

De top 3 van de meest verkochte volièrevogels is de grasparkiet, de kanarie en de zebravink. Uiteraard kunt u bij ons ook tal van andere vogelsoorten vinden. Wij hechten veel belang aan de verzorging van onze dieren, wat mooie en gezonde vogels oplevert. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit.

Vb. foto links: Lizard kanarie, één van de oudste in zijn soort. 

Bij kooi- en volièrevogels hoort natuurlijk een gepaste vogelkooi of volière en daarvoor bent u bij ons terug aan het juiste adres. Wij bezitten namelijk een mooi assortiment aan ideale huisjes voor onze gevederde vrienden.

Uiteraard mag ook de voeding niet ontbreken. Deli-Nature, Vadigran, Orlux en Cédé behoren tot ons gamma aan kwaliteitsmerken. Naast gewone zadenmengeling hebben vogels ook nood aan mineralen, vitaminen, eiwitten, enz… Met onze ervaring bieden wij u een advies op maat van uw vogels.

Ook voor de verdere inrichting van de verblijven beschikken wij over een ruim assortiment aan speelgoed, eet- en drinkbakjes, zitstokken en kweekmateriaal.

vb. foto rechts: Handtamme Groenneklori, een prachtige verschijning!

Tijdens het kweekseizoen hebben wij een mooie collectie handtamme parkieten en papegaaien. Tamme vogels kunnen enorm aanhankelijk zijn aan hun baasje of beter aan hun beste vriend! Koop daarom nooit een tamme vogel vanuit een impulsieve gedachte. Deze dieren hebben liefde en aandacht nodig. Een tamme vogel is een plezier om in huis te hebben, maar brengt ook wel wat werk met zich mee, zoals het onderhoud van de kooi. Bent u overtuigd van uw keuze, dan zullen deze gevederde vrienden u niet ontgoochelen!

Bent u een liefhebber van vogels, dan is onze winkel zeker eens het bezoeken waard.